Tyvudden Gård

Vid vackra Källvik intill Ökenäs finner du vår naturpärla vid havet. 17,7 km från Bergs Gård (ca 20 min med bil), 24 km från Trosa.

På Tyvuddens Gård hittar du ett nyrenoverat hus från 1920 som passar två familjer eller större sällskap. Huset har sjötomt och ligger 15 meter från vattnet med egen brygga. Roddbåt och kajaker ingår (flytvästar finns i källaren). Egen vedeldad bastu med utsikt mot vattnet. Det finns en braskamin i huset. Medtag egen ved om ni önskar basta eller elda i kaminen i vardagsrummet. Totalt finns det möjlighet till 12 bäddar. 10 av dessa är bäddar i säng. Utöver det finns bädd för en vuxen eller två barn i bäddsoffa. Det finns även 1 bädd i extrasäng att tillgå. Totalt 3 badrum med dusch och toalett.

Huset är i två plan. Nedre plan består av ett fullt utrustat kök och matplats med fantastisk utsikt mot vattnet. Här finns även vardagsrummet med braskamin och teve. Ett sovrum med dubbelsäng och en bäddsoffa. Helkaklat badrum med toalett och dusch.På övervåningen sover du i två mysiga kattvindar med en enkelsäng i vardera. Ett sovrum med fyra sängar och ett sovrum med två sängar. Helkaklat badrum med dusch och toalett på övervåningen. Den härliga altanen ner mot vattnet är perfekt för sköna sommarmiddagar. Den nybyggda altanen är utrustad med utemöbler och grill. I källarvåningen finns tvättstuga med tvättmaskin, toalett och dusch. Här finns även den vedeldade bastun med stora fönster ut mot havet. Basta och njut av utsikten och ta sedan ett dopp från den egna bryggan!

I detta hus kan man ta med hund mot extra städavgift. Om ni är ett större sällskap tipsar vi er om att även att hyra Bröllopsviken som ligger bredvid Tyvudden Gård. Bröllopsviken har 11 bäddar (samt möjlighet till en extrasäng)


Aktiviteter
Det finns mycket skoj att hitta på när ni bor hos oss. Från Källviks brygga arrangerar vi t.ex. Fisketurer och Sälsafari. På Bergs Gård finns vår MTB-arena erbjuder både teknikbanor och cykelleder, boka en utomhus jacuzzi med bastu, besök gårdens djur, klättra klättervägg, promenera Ekhagens Naturstig och njut av mat och dryck från gården. I vårt kalendarium på www.bergsgard.se hittar du aktuell information och på webben hittar du vår aktivitets- och cykelbokning.

Kartlänk till Tyvudden GårdPrisinformation och bokning: www.bergsgard.se/bokastuga

2021-11/1637747696_c-tyvudden-g-rd.jpg
Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgard.se