Restaurangen

På Bergs Gård är maten i fokus.
Vi serverar hemlagat och hembakat - inga genvägar. Här används gårdens egna och närproducerade råvaror i vårt kök och maten är lagad med mycket känsla och kärlek.

Soppa, toast och gårdens korv med bröd serveras och ni väljer om ni vill sitta ute eller inne och äta. Borden i matsalen är placerade med avstånd och vi köar med respekt för varandra.

Vi erbjuder givetvis take-away . Tillhör du en riskgrupp kan vi leverera till din bil utan att du behöver komma in i buriken.

Vi har även ett café som finns i vår gårdsbutik där du hittar ekologiskt naturbeteskött och korv från gården samt lokala varor från sörmländska gårdar.

Vandringslunch

Vandring på Sörmlandsleden eller cykla på våra leder i skogen. Boka ett paket med matsäckslunch, kyld dryck och karta som visar hur du tar dig till de bästa vandringsplatserna i närheten. Du måste inte bo på gården för att beställa vandringslunch men det måste förbokas.

Priset för vandringslunch är 175 kr

Just nu på gång på gården:

Catering - Vi tar gärna emot middagsbokningar, luncher och serverar catering till ditt sällskap.

Vi respekterar avståndet mellan sällskap. Det finns många sittplatser både i café, matsal och uterummet som är öppna på caféets öppettider. Det går även bra att sitta ute eller ta med maten hem eller varför inte upp på Bergstoppen där det finns sittplatser.

Gårdens mat tillagas från grunden av kökschef Josefine och vårt fantastiska köksteam. Vi använder lokala råvaror och gårdens naturbeteskött & korv i vår matlagning. Fråga gärna om vegetariskt alternativ, allergener och specialkost.

Läs mer om vår kökschef och gårdens matfilosofi här.

Vår gård bidrar till biologisk mångfald. Se mer om det i videon nedan!

Vi tar emot middagsbokningar, bokade luncher, studiebesök mm. Vi ser helst att ni då är ett sällskap på minst 10 personer.

Gården kan hyras till firanden och bröllop och konferens. Självklart kan vi servera måltider från gårdens kök under ert besök.

Vi har fullständiga rättigheter i vår matsal, café och loge.

Intresserad av catering från oss? Läs mer här.

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgardtrosa.se


Bokning är bemannad måndag - fredag, 09.00 - 13.00 och nås via telefon, e-post samt kontaktformuläret ovan.

Gårdsbutiken är öppen fredag - söndag kl. 10.00 - 16.00