Bokningsbara MTB-kurser

Introkurser för dig som vill testa MTB

Ta med egen cykel eller hyr av oss. Kurserna bokas i cykelbokningen.

Steg 1 - Kl. 10.00 - 11.00 (bokas i MTB-bokningen)

Lär dig hur MTB-cykeln fungerar. Du får värdefulla tips och en introduktion kring hur du ska hantera cykeln. För dig som är nybörjare eller vill lära känna din hyrcykel. Vi går igenom cykelns funktioner, inställningar och pratar om grunderna i MTB-cykling. En perfekt start innan ni beger er ut i våra teknikbanor och leder. Vi lär oss bromsa, attackposition, nedför och uppförsbackar.
Samling vid Cykelstallet i god tid. Kurs startar kl. 10.00 och slutar kl. 11.00. Begränsat antal platser, endast förbokningar.

Pris Steg 1, vuxen 195 kr

Pris Steg 1, barn 150 kr

Steg 2 - Kl. 13.00 - 14.30 (bokas i MTB-bokningen)

Steg 2 i vår introkurs. Du kan välja att först gå Steg 1 eller gå direkt på Steg 2. I denna kurs ger vi oss ut på en teknikrunda och tränar bromsa, attackposition, balans och enklare drop. Tillsammans ger vi oss upp i skogen och testar även ledcykling! 1,5 timmes MTB-kurs som ger dig mer kunskap och möjlighet att träna och slipa på din cykel-teknik tillsammans med en ledare. Medtag egen cykel och hjälm eller boka en hyrcykel av oss i samband med att du bokar denna kurs. Samling vid Cykelstallet kl. 13.00.

Pris Steg 2, vuxen 250 kr

Pris Steg 2, barn 175 kr

Kurser för företag och grupper

Företag och grupper kan att boka en privat MTB-guidning. Ett roligt och fartfyllt inslag i konferensen eller kick-offen.

Är ni ett företag som önskar guidning? Kontakta oss för offert.

Karta över våra leder

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgard.se