Våra cyklar

Självklart kan du hyra MTB-cykel när du ger dig ut i våra banor och leder. (Foto: linding.se)

Utförlig info för respektive cykel står i bokningsappen. För att hyra cykel bokar du via appen senast 8.00 samma dag (boka i god tid för att säkra att du kan hyra just den cykel du vill ha). Cyklarna bokas och betalas en åt gången efter varandra. Vi beklagar detta och har efterfrågat att det ska gå att boka flera cyklar samtidigt så snart som möjligt.

Våra cyklar

Våra framdämpade cyklar är gjorda för en smidig upplevelse. Scott Scale 27.5+ med dämpare fram har fått mycket bra betyg i tester. Tack vare att de har sk plusdäck får du en skön upplevelse även om de inte har bakdämpare (inställning av bakdämpare kan ta viss tid för att bli bra).

Våra Trek Roscoe är även dem framdämpade cyklar av hardtail-modell med en följsam styrning och många växlar. Stabil nog för nybörjare, kul och flexibel för den erfarna stigcyklisten.

Scott Spark är riktiga kvalitetscyklar med dämpare fram och bak med hög komfort.

E-MTB

Våra elcyklar passar dig som vill ha extra styrka och fart i din cykling. Du får en smidig tur där det är enklare att ta sig upp för backar och kan åka i de leder vi har designade för dig som åker e-MTB. Vi har just nu fyra storleksklasser på cyklarna för olika kroppslängd. Modellerna är Scott eRide och Specialized Levo.

Barn & Ungdom

Vi har gott om cyklar i olika storlekar för barn och ungdom. Scott Roxter mellan 14, 16, 20 och 24 tum och Scott Scale 26 tum. Cyklarna är designade för en bra upplevelse oavsett ålder. Vi har även springcyklar på gården som hyrs ut på plats, kostnadsfritt.

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgard.se