Boende & Relax

Njut av lantliga boenden i familjär miljö. Välj mellan att bo gården eller vid havet - alltid nära skogen!

Vi har 50 bäddar på Bergs Gård och ytterligare 50 bäddar i våra boenden på Hållsvikens Gård och Tyvudden Gård.

Sänglinne o duschhandduk ingår i våra boenden och du kan välja bäddade sängar som ett tillval. Du väljer dessa tillval när du bokar ditt boende.

Här kan du se foton och info om alla våra stugor

Boka här

Vill du ta med allt själv? Här får du tips så du kan Packa Rätt

Vägbeskrivning till våra boenden

Här hittar du våra Bokningsvillkor för stugor och ställplatser.

Hundar är välkomna

När du bokar stuga finns tillvalet "Ta med hund" mot en extra städavgift . Hunden får inte vara i sängar eller soffor. Inte heller i restaurangen eller gårdsbutiken. Hunden ska vara kopplad utomhus. I Lillstugan, Sviten och Bröllopsviken tillåts inte husdjur.

Våra stugor och lokaler

Våra boenden passar för semester, konferens och festligheter med familjen. Brudpar hyr hela gården och håller bröllop hos oss. Vi har lokaler för upp till 150 personer och naturmiljöer där ni kan vistas utomhus.

Ställplatser husbil/husvagn

Vi har 10 ställplatser utan el. Dessa bokas och betalas via vår webb. Ni kan boka middags-kit eller ekologiska frukostkorgar (finns som tillval i bokningen) som ni äter i ert boende.

Dusch och toalett finns vid vår gårdsbutik. Det finns ej möjlighet att fylla på vatten eller tömma avlopp.

Platserna utan el finns på ängen vid gamla infarten, med utsikt över lilla ån och fälten.

Incheck/utcheck: Kl. 12.00.

Boka ställplats

RUT-avdrag för slutstädning i våra boenden

För att garantera hög städkvalité sköter vår personal städningen av stugorna. Du kan använda ditt RUT-avdrag för att halvera kostnaden för slutstädningen.

Gör så här: Ange rabattkoden "RUT" i rutan som finns där du väljer datum för din vistelse (i bokningen). I slutet av bokningen anger du personnummer i anlutning till att du fyller i dina kontaktuppgifter. Klicka även i rutan att du önskar RUT.

Ett krav för avdraget är att du är berättigad att göra RUT-avdrag. Vi kommer att skicka information om avdraget, samt ditt personnummer till Skatteverket. Om du inte är berättigad avdraget måste du betala hela summan till oss samt en administrativ kostnad om 200 kr. Är du osäker på om du är berättigad RUT, kontakta Skatteverket. Här kan du läsa mer om RUT-avdraget.

Cykelpaket MTB

Missa inte vårt härliga cykelpaket som du kan lägga till när du bokar boende!

Njut av mat och MTB-cykling när ni bor hos oss.

Boka relax

Du behöver inte bo på gården för att boka vår mysiga relax. Ert sällskap har ensamrätt på den under hela er bokade tid. Vi har två relaxer på gården, en inomhus och en utomhus. Båda har bubbelbad, bastu och dusch.

Läs mer om våra relaxer

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgard.se