Relax, varm- och kallbad

Uterelax på Bergs Gård

Vi har två relaxavdelningar på gården en inomhus och en utomhus. Båda har jacuzzi, bastu och dusch. Uterelaxen kan du boka även om även om du inte är boende på gården. Inomhusrelaxen finns i boendet Magsinet, och ingår när man bokar boendet Magasinet.

Ni är välkomna att ta med mat och dryck, om ni önskar och ni är ensamma under er bokning, relaxen delas inte med något annat sällskap.

Badlakan och badkläder tas med av er. Ta gärna med badrock och tofflor. Det finns badlakan och sparock att hyra för 75 kronor per person att boka som tillval.

I utejacuzzin ryms 5-6 vuxna.

Bastun vid utrelaxen rymmer 8-10 vuxna.

Det finns en härlig altan med loungemöbler och milsvid utsikt över fält och åkrar.

Privat tillgång till Uterelaxen i 2 timmar

1-3 personer, 800 kr

4-6 personer, 1 400 kr

7-9 personer, 1 900 kr

10-15 personer, 2 500 kr

Relax i våra boenden

Privat relaxavdelning med jacuzzi och bastu i boende på Bergs Gård

I Magasinet som är ett av våra boenden på Bergs Gård finns en privat relaxavdelning med inomhusjacuzzi, bastu och dubbla duschar.

I jacuzzin ryms 5 - 6 vuxna. Bastun rymmer ca 6 vuxna. Magasinet kan bokas enskilt (3 bäddar + en bädd i extrasäng, pentry) eller i samband med bokning av boendet Hönshuset, 16 bäddar, fullt utrustat kök (varav 4 bäddar är i bäddsoffa). Boka boende med relax

Vedeldad bastu och havsbad - för dig som hyr boende hos oss

På Hållsvikens Gård, där vi erbjuder lantliga boenden vid havet, finns vår vedeldade bastu med utsikt över havet. Den har du möjlighet att boka i samband med att du hyr stuga hos oss.

Hållsvikens Gård ligger på andra sidan skogen och MTB-arenan, ca 2 km skogsvägen från gården och 4 km bilvägen från Bergs Gård. Det går bra att cykla över skogen för att komma till havsbastun.

Ni har egen tillgång till bastun under er bokade tid, ni delar den alltså inte med något annat sällskap.

Bastun är vedeldad och ni sköter själva eldning och ansvarar för säkerhet och iordningställande av bastun efter användande. Bastun är inte varm när ni kommer ,det är ni som startar elden i kaminen. Det finns i dagsläget inte dusch och toalett vid bastun. Lämna bastun i trevligt skick för gästerna som kommer efter er.

Privat tillgång till Havsbastun i 3 timmar (för boende på Hållsvikens Gård)

1-3 personer, 800 kr

4-6 personer, 1 400 kr

7-9 personer, 1 900 kr

10-15 personer, 2 500 kr

Boenden på Hållsvikens Gård kan boka havsbastun här

Bastu och havsbad vid Tyvudden Gård

Vedeldad bastu och egen brygga för dig som hyr vårt boende på Tyvudden gård. Kajaker och flytvästar ingår också i boendet. 12 bäddar vid havet. Se tillgänglighet och boka Tyvudden

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgard.se