Relax, varm- och kallbad

Uterelaxen kan du boka även om du inte är boende på gården. Uterelaxen har jacuzzi, bastu och dusch och en underbar utsikt över fälten o skogen. Uterelaxen finns på Bergs Gård

I utejacuzzin ryms 5-6 vuxna. Bastun vid utrelaxen rymmer 8-10 vuxna. Det finns en härlig altan med loungemöbler och milsvid utsikt över fält och åkrar.

Vedeldad bastu och havsbad - för dig som hyr boende hos oss

På Hållsvikens Gård, där vi erbjuder lantliga boenden vid havet, finns vår vedeldade bastu med utsikt över havet. Den har du möjlighet att boka i samband med att du hyr stuga vid någon av våra anläggningar.

Hållsvikens Gård ligger på andra sidan skogen och MTB-arenan, ca 2 km skogsvägen från gården och 4 km bilvägen från Bergs Gård. Det går bra att cykla över skogen för att komma till havsbastun.

Ni har egen tillgång till bastun under er bokade tid, ni delar den alltså inte med något annat sällskap.

Bastun är vedeldad och ni sköter själva eldning och ansvarar för säkerhet och iordningställande av bastun efter användande. Bastun är inte varm när ni kommer ,det är ni som startar elden i kaminen. Det finns i dagsläget inte dusch och toalett vid bastun. Lämna bastun i trevligt skick för gästerna som kommer efter er.

Bokningsvillkor havsbastun

Priser Uterelax (2h) och Havsbastu (3h)

1-3 personer, 800 kr

4-6 personer, 1 400 kr

7-9 personer, 1 900 kr

10-15 personer, 2 500 kr

Badlakan och badkläder tas med av er. Ta gärna med badrock och tofflor. Det finns badlakan och sparock att hyra för 75 kronor per person att boka som tillval vid uterelaxen. Ni är välkomna att ta med mat och dryck, om ni önskar och ni är ensamma under er bokning, relaxen delas inte med något annat sällskap.

I Magasinet som är ett av våra boenden på Bergs Gård finns en privat relaxavdelning med inomhusjacuzzi, bastu och dubbla duschar.

I jacuzzin ryms 5 - 6 vuxna. Bastun rymmer ca 6 vuxna. Magasinet kan bokas enskilt (3 bäddar + en bädd i extrasäng, pentry) eller i samband med bokning av boendet Hönshuset, 16 bäddar, fullt utrustat kök (varav 4 bäddar är i bäddsoffa). Boka boende med relax

Bastu och havsbad vid Tyvudden Gård

Vedeldad bastu och egen brygga för dig som hyr vårt boende på Tyvudden gård. 12 bäddar vid havet. Se tillgänglighet och boka Tyvudden

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgard.se