Outdoor weekend / Höstlov

Gör höstlovet till en utomhweekend tillsammans med familjen. Hyr något av våra nyrenoverade hus en eller två dygn cykla ett par timmar ena dan och gör t ex Trosa nästa dag, Palstorsphage eller något annat kul ställe, se mer på nyköpinsguiden.se. Hos oss kan du hyra MTB-cyklar och om du vill så guidar vi och lär ut grunderna. Vill ni ha det riktigt lyxigt så ordnar vi alla era måltider.

På gården finns mycket att hitta på även om man inte cyklar. Det finns lekplatser, fotbollsplan, studsmatta, tramptraktorer, våra djur att titta på och mycket mer.

Gårdens cafe och gårdsbutik kommer att hålla öppet tors-sön kl 11-16.

Lördag & Söndag har vi extra aktivitet kring maten. Utomhus serverar vi soppa, grillar korv och barnen kan grilla pinnbröd och marshmallows.

Bergs Gårds MTB-arena erbjuder 20 km stigcykling i skogen och en 1,7 km lång anlagd flow-trail. I direkt anslutning till Bergs Gård börjar många mil av XC-cykling på grusvägar och någon stump asfalt här och där. Vi har fina MTB-cyklar att hyra ut i olika storlekar.

Vi kan erbjuda både välkomstlunch, middag, frukost och avfärdslunch i vår gårdsrestaurang eller så lagar du mat själv i köket i huset ni hyr.

Lediga boenden

Just nu är alla boenden lediga under höstlovet.
Info om våra hus finns här: Boendet på Bergs Gård

Måltider

Bor ni på gården kan ni beställa frukostkorg och middag från gårdens kök som vi levererar till ert boende.

I gårdens café som har öppet lör-sön 11-16 serverar vi hemlagad lunch och hembakt fika, samt att vi säljer korv som ni grillar själva ute på gårdsgrillen.

I gårdsbutiken hittar du nötkött från gårdens gräsbetande djur, lamm från Sävö, Äppelmust från Sörmlands musteri och andra sörmländska produkter.

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 070-4954932
E-post: info@bergsgardtrosa.se


Mark & Bygg verksamhet samt MTB-leder Magnus 070-5126273
Rum, Bröllop, Konferens, Köttbod, Lantbruk samt Ekonomifrågor Frida 070-4954932