Jul

Fira Jul på Bergs Gård

Välkommen till oss på Bergs Gård strax utanför idylliska Trosa. Här hittar du ett unikt och ombonat boende i nyrenoverat modernt magasin med närhet till skog och sjö.

Vandra på våra leder i skogen, åk pulka i backen eller längdskidor på åkern. Gå ut i skogen och hugg din egen julgran (enbart för er som bor i våra hus över julen)

Promenera upp till vår nygjorda grillplats på ”Bergstoppen” och grilla gårdens korv. Ekologiskt kött och korv från gårdens samt andra sörmländska produkter finns i vår Gårdsbutik. Utrymme för lek och skoj för barnen och avkoppling för vuxna. På gården finns 3 hus som vi hyr ut.

Fira jul vid havet. Vid en lugn vik nere i Källvik har vi vår pärla Tyvudden Gård. Mys framför brasan och laga en härlig julmiddag i det moderna köket. Perfekt för er som bara vill vara.

Julen ska vara fridfull och det får den vara hos oss.

Julbord serveras i Gårdens matsal.

GOD JUL

Julbord på Bergs Gård

Ni välkomnas till gården av en charmig lantlig miljö. Ljuslyktor leder upp till logensomär det gamla höloftet på gården. Där myser vi en stund och njuter av en härlig varm glögg med tillbehör. Därefter går vi gemensamt ner till gårdens matsal Ladugården där vi har dukat upp ert julbord.

Vi serverar er ett julbord i vår stämningsfulla matsal i den gamla ladugården. Vi vill bjuda er på en hög smakupplevelse med råvaror från gården och Sörmland. Rustikt,hemlagat, kvalitet på varje råvara, när och här producerat. Kött från gården och våra skogar, fisk från sjöarna i sörmland.

Varma o kalla rätter och ett sötebordmed hemkokta gottesaker.

Vegetariska alternativ finner ni också.

Samtliga råvaror är närproducerade och ekologiska så långt det går. Kött och korv är tillagat av gårdens ekologiska nötkött.

Varför inte kombinera jultallriken med en konferens, möte, övernattning med familjen, vännerna eller kollegorna. Maila oss era önskemål så återkommer vi med ett förslag.

Pris: Julbord 595kr

Har du frågor om matens innehåll och allergier? Maila oss.

Välkomna till Bergs Gård - vår oas i vardagen!

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgard.se