Festlokaler & Bröllopslokaler

Logen

På logen kan vi välkomna upp till 150 gäster. Logen på Bergs Gård är en genuin och charmig festlokal. Lokalen passar allt från dop till bröllop, släktträff eller företagsfest.
Logen är inte värmeisolerad, därför passar det bäst att ha ert arrangemang under sommarhalvåret.

Boka ett möte med oss redan idag så tittar vi på gården gemensamt.

Stort lycka till med planeringen av er fina dag!

Håller man fest på Bergs Gård på Logen eller i Ladugården hyr man även samtliga boenden på gården.

Här kan ni se fler bilder från logen

Ladugården

Här kan vi vara max 70 gäster. Här kan ni hålla i festligheter året runt. Lokalen passar magiska vinterbröllop väl. Ladugården är en gammal koladugård ombyggd till en vacker matsal som rymmer ca 70 sittande gäster. Det går även att kombinera logen och ladugården om så önskas. På höst eller vinter kan firanden och bröllop inledas med vigsel eller mingel på logen för att sedan gå ner till den varma matsalen och intaga middagen.

Snickarboa

Vår minsta lokal går också bra att hyra för en intim och mysig familjetillställning. I lokalen finns det plats för ca 20 personer. Här kan du använda dig av ett fullt utrustat kök och ett stort matsalsbord där alla får plats.
Perfekt för det lilla bröllopet eller kalaset!

Maila oss för mer info om bokning av lokal!

Fest, kalas och firanden

Bergs Gård är en perfekt plats för familj och vänner att fira sina nära! På gården finns mycket att göra med aktiviteter och avslappning. Vi har två relaxanläggningar med jacuzzi och bastu samt massage. I Bergsleden finns möjlighet till Mountainbike, gång och jogging. Maten som serveras kommer från gårdens kök och tillagas med lokala råvaror från Bergs gård och gårdar i Sörmland.

All mat och fikabröd tillagas på plats hos oss. Hembakat är vårt motto!

Om ni önskar kan även mål eller smörgås ordnas för att tas med ut i naturen eller på de sittplatser som finns på gården.

Bröllop

Helhetskoncept med boende för 44-54 gäster samt måltider på gården. Fira ert bröllop eller högtidsdag med nära och kära på Bergs Gård i natursköna Sörmland. En avslappnande helg då ni kan njuta och umgås med era gäster. Vardagar går också fint att fira bröllop på Bergs Gård. Lunchbröllop är också ett trevligt alternativ.

Knyt era kärleksband under ekarna på Bergs Gård, kanske får ni nyfikna kossor som publik!
Eller i den vackra kyrkan i Västerljung. Fira sedan ert bröllop i någon av våra trevliga festlokaler.

Vi erbjuder er en naturnära och familjär miljö där ni stannar en hel helg. På gården har vi totalt 54 bäddar sommartid (44 bäddar vintertid) fördelat i de olika stugorna som ni kan läsa om här. 44 av bäddarna finns i våra stugor samt 10 bäddar i våra extrarum som vi ställer iordning under sommarsäsongen.

Måltider

När man firar sina festligheter på Bergs Gård står vi för maten och drycken, man kan inte ta med egen dryck. Har ni ett liten tillställning i Snickarboa går det fint att laga sin egen middag och ta med egen dryck. Vi har vårt ekologiska nötkött och korvar till försäljning, som vi förmedlar till er vid egen matlagning i Snickarboa.

Vår kökschef ordnar er bröllopsmeny efter era önskemål med gårdens ekologiska kött och andra närproducerade råvaror. Vi arbetar för en hållbar miljö, både när det gäller maten, lokalen, avfallshantering och miljön.
Nötköttet och korvarna kommer direkt från gården och maten är tillagad från grunden med ekologiska eller närproducerade produkter i den mån det går.

Passa på att förlänga bröllopet till en bröllopsweekend. Get to gether middag på fredagen, frukost och lunch på lördagen och brunch på söndagen. Njut av härliga måltider hela er helg.

Är detta intressant, hör gärna av er så skickar vi en offert.

Aktiviteter

Det finns mycket att göra på gården. Här kan ni läsa mer.

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgard.se