Gårdscaféet

Vi har ett mysigt café och matsal där ni kan äta lunch och hembakt kaffebröd. Det går även bra att ta med hem eller som picknick på Bergstoppen eller i skogen intill gården.
Fikabrödet är hembakat med mycket kärlek. Bullarna som är bakta med surdeg är mycket populära, vid semmeltider har vi den gudomliga surdegssemlan. Chokladbollar, biskvier, småkakor och mycket mer...
Förutom kaffe, te och smakis går det fint att välja sörmländsk äppelmust och nektar. Vi dukar med avstånd mellan borden i café, matsal men även uterum och stolar ute för de som önskar.

Här finner du även vår gårdsbutik med vårt naturbeteskött och lokala varor från oss och närliggande gårdar.

Gårdscaféet & Butikens öppettider:

Öppet kl. 10.00-16.00 Fre-Sön

extra öppet under jullovet

Vi har fullständiga rättigheter i café och matsal så det går fint att ta ett glas vin, bubbel eller den lokala ölen från Trosa Ölkompani. Bergs Gård har en egen starköl och folköl som bara serveras här på gården. Folkölen kan köpas för att ta med hem.

Sommartid har vi vår uteservering öppen vid våra trädgårdsodlingar. I mitten av denna finns en damm med fontän som ger en harmonisk och avslappnande stund. Om ni vill väljer ni er egen plats på gården att fika på. Vi packar er picknickkorg med filt och fika. Vi har lekplatser på gården där era små säkert vill leka en stund.

CATERING & TAKEAWAY

Hämta eller beställ catering eller hämta upp mat lagad efter era önskemål. Upphämtning på gården, önskas hemkörning kan vi lösa det mot en kostnad. .

Vid frågor om catering eller take-away, kontakta Gården på telefon: 0156-420020
E-post: kontakt@bergsgardtrosa.se

Maten på Bergs Gård är alltid hemlagad på lokala varor och gårdens naturbeteskött. Hos oss lagas all mat från grunden och kvaliteten på råvaror från oss och närliggande gårdar är viktig för oss. Vi har lång erfarenhet av vegetarisk, vegansk och specialkost. Vi anpassar såklart måltider efter kost och allergi.

Vid upphämtning kan vi kan ta med er mat och varor till er bil om ni inte vill komma in i caféet.

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgardtrosa.se


Bokning är bemannad måndag - fredag, 09.00 - 13.00 och nås via telefon, e-post samt kontaktformuläret ovan.

Gårdsbutiken är öppen fredag - söndag kl. 10.00 - 16.00