Gårdscaféet

I vårt gårdscafé hittar du hembakt kaffebröd, nykokt kaffe och kalla drycker. Vi har fullständiga rättigheter så det går fint att ta ett glas vin, bubbel eller testa Bergs Gårdsöl.

Lunch

Köket erbjuder lunch de dagar vi håller öppet. Vi har en enkel och vällagad meny med ett par rätter samt att vi alltid har gårdens korv och pannkakor till barnen. Ingen bokning behövs för lunch. Den aktuella menyn finns i vår app "Bergs Gård" - som finns att ladda ner gratis där appar finns.

Här hittar du våra öppettider

Det finns gott om platser både ute och inne med möjlighet att hålla avstånd. Du kan även få vårt fika och lunch som take away om du vill.

After Bike

Vi har fulltändiga rättigheter på gården. Det går fint att köpa ett glas vin till lunchen eller svalka dig med en öl efter cykelturen. Vi samarbetar med den italienska vingården Terreno när det gäller våra viner. De flesta av våra ölsorter kommer från det lokala bryggeriet Trosa Ölkompani. Och i Gårdsbutiken kan du köpa med dig vår egen Bergs Gårdsöl som vi tagit fram tillsammans med Trosa Ölkompani.

Appen Bergs Gård

I vår app hittar du dagens lunchmeny.

Du kan sitta på vår uteservering eller i vår matsal och beställa din lunch och dryck i mobilen via vår app.

Ladda ner appen, blippa QR-koden på bordet, beställ det du önskar äta och dricka, betala med kort (i din mobil) och få din beställning serverad till bordet.

Slipp kö och beställ i lugn och ro!

Du kan även beställa take away i appen.

Ladda ner appen ”Bergs Gård” - finns där appar finns!

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgard.se