Bröllop

Bröllop 2022 = Fullbokat

Vi har ännu inte släppt datum för bokning av bröllop 2023. Välkomna att höra av er med frågor!

Bergs Gård är en vacker plats med lång vana för bröllop i gårdens lokaler och natur. Bergs Gård passar små och stora bröllop. På logen kan vi ta emot upp till 120 middagsgäster sommartid.

Vår köksmästare erbjuder smakfulla festmenyer med medvetet producerade råvaror. Vi är en ekologisk gård och serverar med stolthet vårt eget naturbeteskött. Mer närproducerat än så blir det inte! Läs mer om vår matfilosofi och hur vi jobbar med gårdens råvaror.

Lokaler

Logen är en genuin och charmig lokal för större bröllopsmiddag sommartid.

På höst eller vinter kan firanden och bröllop inledas med vigsel eller mingel på logen för att sedan gå ner till den varma matsalen i Ladugården för middagen. Logen är ej värmeisolerad.

Ladugården är en gammal koladugård ombyggd till en vacker matsal som rymmer ca 70 sittande gäster. Här ni kan hålla i festligheter året runt. Det finns möjligheter att kombinera logen och ladugården om så önskas.

Här kan ni se fler bilder från logen.

Vigselplats

Håll er vigsel i natursköna Ekhagen, på ängen nedanför logen eller hitta er egen favoritplats på gården. Till Ekhagen kan ni promenera längs Ekhagens Naturstig som är tillgänglighetsanpassad. Det finns även vackra kyrkor i Trosa kommun.

Gården är en levande plats där det finns både människor och djur och det är bra att känna till att ni inte kommer vara ensamma på gården under er vistelse hos oss. Givetvis är er valda vigselplats inte tillgänglig för andra besökare men andra gäster, cyklister och boende på gården kan befinna sig på gårdens område.

Håller man bröllop på Bergs Gård, på Logen eller i restaurangen, hyr man även samtliga boenden på gården (50 bäddar).

Vi har är även boenden på Hållsvikens Gård, vid havet alldeles i närheten av Bergs Gård om ni är ett större sällskap. Hållssvikens Gård ligger ca 5 minuter med bil från Bergs Gård.

Hållsvikens Gård ligger vid havet. Om ni önskar ha er vigselplats där arrangerar vi en busstransport för era gäster från Bergs Gård till Hållsvikens Gård.

Kontakta gärna oss om ni vill ha mer information!

Meddelande från Ett av våra alla härliga brudpar:

''Hej och tack så mycket för den roligaste och finaste helg vi någonsin kommer att uppleva. Ni var alla sååå härliga att vara runt omkring och ALLA gjorde verkligen ett fantastisk jobb❤️. Vi saknar helgen redan.

Ha det så fint så hoppas jag att vi ses igen. Kram Jossan & Daniel''

Se filmer från bröllop som har varit på gården.

Fotograf: Aline Bouma (Nederländerna).

Fotograf: Abrahamsson Film

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgard.se