Barnkalas

Vill ni ut på en spännande Skattjakt runt gården där vi följer kluriga ledtrådar i jakten på en försvunnen skatt, eller kanske passar det er bättre att ha en klassisk femkamp följt av fiskedamm?

Vill ni grilla korv uppe på Bergstoppen eller festa på gårdens goda hamburgare på vår mysiga uteplats? Här finns allt möjligt skoj för äventyrliga barn, vi har klättervägg, studsmatta & MTB och för de lite mindre lockar säkert ett besök hos gårdens smådjur.

Vi skräddarsyr ert kalas utifrån era önskemål och ger er en oförglömlig dag här på Bergs Gård.

Vi planerar & arrangerar kalaset utifrån era önskemål

Två veckor innan kalaset meddelar ni om ni har några särskilda önskemål gällande kalasets tema, dekorationer & tårta, samt vilken mat/efterrätt & dryck ni väljer. Vi vill ju att ni ska få en så fin dag som möjligt!

Gällande dekorationer så har vi en del på gården, önskas något särskilt så står ni för det men kan lämna av det på gården senast dagen innan kalaset så dekorerar vi. En personal från gården är med under hela kalaset.

Det ni ansvarar för är:färdiga kalaspåsar till fiskedamm eller skattjakt, samt minst en medföljande vuxen.

(Vid skattjakt behöver påsarna lämnas på Gården senast dagen innan kalaset, detsamma gäller om ni har några särskilda dekorationer.)

Kostnad vid minst 10 personer (barn eller medföljande vuxen):

260:-/person om ni väljer Gårdens korv som mat

350:-/person om ni väljer Gårdens hamburgare som mat

Följande ingår i priset:

Mat Ni väljer mellan Gårdens goda wienerkorv med bröd och Gårdens hamburgare, vi grillar maten tillsammans. Informera oss innan om ev. allergener/veg. så ordnar vi alternativ mat.

Dryck Ekologisk Smakis eller saft. Kaffe finns till fikat för medföljande vuxen.

Efterrätt Här väljer ni mellan Glass eller födelsedagstårta. Framför gärna era önskemål om tårtans innehåll & utseende, samt ev. allergener.

Aktiviteter som ingår är följande:

  • Klättervägg
  • Studsmatta
  • Fiskdamm - Ni ordnar påsarna så ordnar vi dammen.
  • Tre/femkamp
  • Skattjakt runt gården

Här tar vi oss runt gården tillsammans och letar efter kluriga ledtrådar. På vår väg besöker vi bland annat klätterväggen, studsmattan och hälsar på hos gårdens djur. Skattjakten går som en röd tråd genom hela kalaset tills vi mot slutet hittar & gräver upp vår skatt.

Om ni vill ha både skattjakt & trekamp så vävs det in liknande uppgifter i själva skattjakten, enda skillnaden är att vi kämpar tillsammans för skatten istället för mot varandra i lag som en klassisk trekamp.

Tillval:

MTB

Cykla mountainbike runt våra fina leder & MTB-banor

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 070-4954932
E-post: info@bergsgardtrosa.se


Mark & Bygg verksamhet samt MTB-leder Magnus 070-5126273
Rum, Bröllop, Konferens, Köttbod, Lantbruk samt Ekonomifrågor Frida 070-4954932