Äta på Bergs gård

På Bergs Gård är maten i fokus.

Vi serverar hemlagat och hembakat - inga genvägar. Här används gårdens egna och närproducerade råvaror i vårt kök och maten är lagad med mycket känsla och kärlek. Caféet har både hembakat och måltider.

All mat lagas är hemlagat i gårdens kök. Frukost erbjuds de dagar vi har caféet öppet, boka helst då 2 dagar i förväg.

Vi respekterar avståndet mellan sällskap. Det finns många sittplatser både i café, matsal och det nya uterummet, öppna samtidigt som caféet. Det går även bra att sitta ute eller ta med maten hem eller varför inte upp på Bergstoppen där det finns sittplatser.

Vi erbjuder nu take-away från caféet. Tillhör du en riskgrupp kan vi leverera till din bil utan att du behöver komma in i caféet.

I caféet ligger även gårdsbutiken där du hittar naturbeteskött & korv från gården och lokala varor från sörmländska gårdar. Du kan bland annat cykla mountainbike, hyra fina enskilda boenden och lokaler hos oss.

I vår matsal Ladugården tar vi emot bokningar av middagar, luncher, studiebesök mm. Vi ser helst att ni då är ett sällskap på minst 10 personer.

Gården kan hyras till fest och bröllop (läs mer här) och konferens (mer om det här). Självklart kan vi servera måltider från gårdens kök under ert besök.

Intresserad av catering från oss? Läs mer här.

Till julen håller vi Julbord på gården, och till påsken Påskbord.
Vi har fullständiga rättigheter i vår matsal, café och loge.

Varmt välkomna!

Vår gård bidrar till biologisk mångfald. Se mer om det i videon nedan!

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgardtrosa.se


Kontakt Mark o Bygg: info@bergsgardtrosa.se